top of page

OVER ONS

Welkom bij SB Media - Photo & Marketing Agency. Wij zijn gespecialiseerd in het versterken van uw aanwezigheid op social media. In de snel veranderende digitale wereld van vandaag, speelt sociale media een cruciale rol in het opbouwen van uw merk. Bij SB Media focussen we op het leveren van hoogwaardige social media diensten zodat uw bedrijf opvalt online. Onze social media pakketten zijn ontworpen om u volledig te ontzorgen, terwijl u toch de eindcontrole behoudt over elke post die live gaat. Onze pakketten zijn echter niet alleen flexibel in termen van inhoud, maar ook in kosten. Wij hebben het pakket dat bij u budget en doel past. Ons gepassioneerde team zal er alles aan doen om uw social media aanwezigheid te boosten. Het beste van alles? U heeft slechts één contactpersoon met wie u alles kan delen.

WhatsApp Image 2023-03-31 at 15.27.00 (2).jpg

Hoe werken we concreet?

We komen langs bij u in de zaak voor een kennismaken. Is er een match tussen uw bedrijf en SB Media? Dan overlopen we samen alle mogelijkheden en kiest u een pakket dat bij u past. Een maandelijkse fotoreportage, één er seizoen, opgemaakte advertenties ... Alle opties zijn mogelijk. We zorgen dat alles netjes wordt ingepland op het juiste tijdstip, op de juiste kanalen en met de juiste kwaliteit. Het pakket wordt volledig afgestemd op de behoeften van u als zaakvoerder en op de noden van het bedrijf om te groeien. U beslist zelf welke aspecten u intern wilt beheren maar indien gewenst, zorgen we voor de volledige ontzorging van A tot Z.

xx

Bij SB Media draait alles om resultaten. Uiteraard is het niet alleen belangrijk om actief te zijn op social media. U kan ook bij ons terecht op projectbasis. Fotoreportages, videoreportages, dronebeelden, grafisch werk, webdesign, copywriting, eventstyling, coaching en nog veel meer. Al onze diensten versterken elkaar. We staan voor u klaar om samen uw zaak te boosten. Online en offline. We got you! We zullen nauw met u samenwerken om uw doelen te definiëren en vervolgens een strategie te ontwikkelen. Een strategie die werkt.

Ontwerp zonder titel.png

Klaar om uw social media naar het volgende niveau te tillen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe SB Media u kan helpen uw online en offline aanwezigheid te vergroten.

bottom of page