top of page

8 PLACES TO GO IN CALIFORNIA

Bijgewerkt op: 3 mei 2020

Mijn favoriete bestemming om met het werk als stewardess naartoe te gaan is zonder twijfel Los Angeles. Ik hou van de relaxte California Vibe, het zonnetje en het feit dat iedereen buiten leeft. Van het moment dat je voet zet in de Golden State zal je begrijpen waarom het een van de meest geliefde reisbestemmingen is in de wereld.


Via het werk heb ik al meerdere keren de kans gekregen om zowel Los Angeles als San Francisco te bezoeken. Ik probeer tijdens elk bezoekje een andere buurt van deze steden te ontdekken, en ik ben zelf al 2 keer met mijn familie naar Californië gegaan om deze prachtige Gouden staat te verkennen.


Tijdens mijn laatste familietrip naar Los Angeles besloten we om er een goede old-fashioned American roadtrip van te maken. Van de drukte in LA tot de prachtige stranden van Morro Bay, de kustlijn van Californië heeft zoveel diversiteit te bieden! Niet enkel de kuststreek is er aan te raden, rij wat meer het binnenland in en ontdek de prachtige nationale parken die elk hun eigen kenmerken hebben! Wij kozen om onze roadtrip met een camper te doen, enorm makkelijk want je hebt alles wat je nodig hebt bij je, zeker een aanrader!


Ben je klaar om de wind in je haren te voelen tijdens je roadtrip? Hier zijn mijn 8 favoriete plekjes in Californië!


LOS ANGELES


LA is een plaats met voor ieder wat wils. Zorg zeker dat je enkele dagen de tijd hebt om alle verschillende hoeken van de stad te verkennen. In Venice Beach is het enorm leuk om gewoon een fiets te huren en over de promenade te fietsen tot in Santa Monica. Het is ongeveer 3 km enkel wat heel makkelijk te doen is. Venice Beach is vooral gekend voor haar funky winkeltjes, straatartiesten, en bodybuilders die hun spieren showen op Muscle Beach. Stop zeker even bij mijn favoriete koffiezaakje ‘the Great White’, zalig lekkere koffie en een gezonde lunch met uitzicht over het Venice sign, wat wil je nog meer?