top of page

All eyes on the bride. Welke bruid wil jij graag zijn?

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

Het is zover! Je partner heeft je ten huwelijk gevraagd en je bent verloofd! Of je hier nu al van kleins af aan van droomde of dat je het totaal niet had verwacht… Je wilt er natuurlijk op je best uitzien op jullie trouwdag! Jouw trouwjurk zal een grote invloed hebben op hoe jij er die dag zal uitzien. Bij het kiezen van je jurk, is het vooral belangrijk dat je voor jezelf gaat bepalen welk soort jurk best past bij jouw persoonlijkheid.


Er bestaan enorm veel verschillende soorten trouwjurken. Soms denk je: “Hoe moet ik hier nu aan beginnen? Welke soort trouwjurk past bij mij?”. Je mag zeker niet panikeren maar je kan best gewoon even rustig nadenken. Het is net supergoed dat er zoveel verschillende trouwjurken bestaan, want zo kan je sowieso een jurk uitkiezen waar je je goed in voelt en die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en figuur! Geen paniek, dit is een leuke zoektocht en ik zal je hier alvast even op weg helpen.


Hieronder vind je alvast wat inspiratie. Welke bruid wil jij graag zijn?


De ZORGELOZE BOHEMIEN bruid

De bohemien bruid houdt van een zorgeloos leven en wilt dat haar trouwdag de leukste en gezelligste dag wordt uit haar leven. Zij houdt van ‘net dat tikkeltje anders’. Zij houdt van uniek speciaal kant. Zij houdt van een jurk die flatterend en comfortabel is. Zij wil optimaal van haar dag genieten met een speelse vlecht en bloemetjes in haar haar. Zij geniet van het leven en wil dit zeker op haar trouwdag uitstralen.


Een goede optie voor jou is een soepele jurk met uniek kant of een mooi rugdecolleté.

De GLAMOUREUZE SEXY bruid

Ben jij de bruid die deze dag graag ten volle wilt benutten en wilt pronken met haar sexy figuur? De gasten zullen worden omvergeblazen door jouw glamoureuze jurk! Jij gaat voor een sexy jurk waarin jouw rondingen perfect worden geaccentueerd. Je houdt van de uitstraling en drama van een volle rok. Bovendien wil je ook graag mooie versieringen op jouw jurk zoals mooi kant of leuke glitters. Onthoud vooral dat dit jullie dag is en dat jij mag dragen waar jij zelf zin in hebt. Jij mag deze dag in het middelpunt van de belangstelling staan!


Een fishtail jurk is de perfecte jurk voor jou!


De IK MAG EEN PRINSES ZIJN VOOR 1 DAG bruid

Er is maar één dag in je leven dat je zo een baljurk kan dragen zoals de prinsessen in de vele sprookjesfilms die je vroeger zo graag zag. Zo kan je je één dag voelen zoals ‘Belle tijdens de romantische dans met haar Beest’ of zoals ‘Assepoester die haar droomprins ontmoet op het bal’. Jij hebt jouw prins op het witte paard gevonden. Jouw sprookje is uitgekomen en je wilt graag de meest romantische dag ooit beleven. Jullie gaan starten aan een mooi huwelijk en jullie gaan jullie droombruiloft beleven! Van deze dag maak jij gebruik om er uit te zien zoals de prinses die je weet dat je diep vanbinnen bent.


Bij deze bruid denken wij onmiddellijk aan een mooie grote baljurk met aansluitende taille en een lange sleep.


De DROMERIGE FEEËRIEKE bruid

Ben jij een persoon die altijd het beste met anderen voor heeft? Ben je een romantisch type? Hou je van de sprookjessfeer, maar is een baljurk toch wat te overweldigend voor je? Dan is de ideale middenweg een feeërieke A-lijn jurk. Deze stijl flatteert iedereen en zal je speelse karakter weerspiegelen. Deze jurk geeft je een prachtige uitstraling op jullie grote dag!


Wat denk jij van deze soepelvallende A-lijn jurk met romantisch tule?


De TIJDLOZE SCHOONHEID bruid

Jij houdt van het principe ‘Less is more’ en wilt graag dat jouw jurk jouw natuurlijke schoonheid in de kijker zet. Jij houdt niet van overbodige details. Jij houdt van zachte luxueuze stoffen die je huid strelen. Jouw jurk is elegant en laat jouw ware schoonheid perfect tot zijn recht komen. Jij bent een tijdloze bruid. Deze stijl zal iedereen bekoren en ieders mond zal openvallen als ze jou zien.


Een fit and flare trouwjurk is perfect voor jou!


Natuurlijk zijn dit maar enkele voorbeelden. Er zijn nog tal van andere soorten jurken, jumpsuits, mantelpakjes, ... Je hoeft niet in één bepaalde categorie te passen. Jij mag op jullie trouwdag dragen waar jij zelf zin in hebt! Je kan best gewoon even voor jezelf uitmaken wat best past bij jou. Als je een outfit draagt die volledig past bij jou als persoon, zal je je sowieso goed voelen en dat zal je uitstralen op jullie grote dag!


Weet jij ondertussen al welke bruid jij wil zijn? Heb je hulp nodig bij het kiezen? Of wil je een leuke feedback achterlaten? Dat kan in een reactie of like hieronder of via het contactformulier op www.sophiebuntinxmedia.com/cindybuntinx.


447 weergaven4 opmerkingen

4 Comments


Sophie Buntinx
Sophie Buntinx
Mar 25, 2020

@Sofie Maris: oh nu ben ik wel heel benieuwd! Ik antwoord je straks ook op je mailtje. Dankjewel om aan me te denken. Liefs Sophie

Like

Cindy Buntinx
Cindy Buntinx
Mar 24, 2020

@Sofie Maris: oh zo leuk! Ik vind alle jurken uit de blog mooi dus het is al een zekerheid dat ik die van jou ook mooi zal vinden! Ik ben superbenieuwd! Bedankt voor je reactie 😘 en nog veel plezier met de voorbereidingen!

Like

Sofie Maris
Sofie Maris
Mar 24, 2020

Leuke blog! Mijn jurk staat tussen je fotootjes, maar ik verklap nog niet dewelke ;-)

Like

Sophie Buntinx
Sophie Buntinx
Mar 24, 2020

Dankjewel Cindy voor deze zalige blog over het kiezen van de droomjurk. Heb je als lezer vragen? Aarzel niet om Cindy te contacteren via de pagina 'WEDDING PLANNER' én we helpen je zo snel mogelijk verder. Liefs Sophie


www.sophiebuntinxmedia.com/cindybuntinx

Like
bottom of page