top of page

All eyes on the bride. Welke bruid wil jij graag zijn?

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

Het is zover! Je partner heeft je ten huwelijk gevraagd en je bent verloofd! Of je hier nu al van kleins af aan van droomde of dat je het totaal niet had verwacht… Je wilt er natuurlijk op je best uitzien op jullie trouwdag! Jouw trouwjurk zal een grote invloed hebben op hoe jij er die dag zal uitzien. Bij het kiezen van je jurk, is het vooral belangrijk dat je voor jezelf gaat bepalen welk soort jurk best past bij jouw persoonlijkheid.


Er bestaan enorm veel verschillende soorten trouwjurken. Soms denk je: “Hoe moet ik hier nu aan beginnen? Welke soort trouwjurk past bij mij?”. Je mag zeker niet panikeren maar je kan best gewoon even rustig nadenken. Het is net supergoed dat er zoveel verschillende trouwjurken bestaan, want zo kan je sowieso een jurk uitkiezen waar je je goed in voelt en die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en figuur! Geen paniek, dit is een leuke zoektocht en ik zal je hier alvast even op weg helpen.


Hieronder vind je alvast wat inspiratie. Welke bruid wil jij graag zijn?


De ZORGELOZE BOHEMIEN bruid

De bohemien bruid houdt van een zorgeloos leven en wilt dat haar trouwdag de leukste en gezelligste dag wordt uit haar leven. Zij houdt van ‘net dat tikkeltje anders’. Zij houdt van uniek speciaal kant. Zij houdt van een jurk die flatterend en comfortabel is. Zij wil optimaal van haar dag genieten met een speelse vlecht en bloemetjes in haar haar. Zij geniet van het leven en wil dit zeker op haar trouwdag uitstralen.


Een goede optie voor jou is een soepele jurk met uniek kant of een mooi rugdecolleté.

De GLAMOUREUZE SEXY bruid

Ben jij de bruid die deze dag graag ten volle wilt benutten en wilt pronken met haar sexy figuur? De gasten zullen worden omvergeblazen door jouw glamoureuze jurk! Jij gaat voor een sexy jurk waarin jouw rondingen perfect worden geaccentueerd. Je houdt van de uitstraling en drama van een volle rok. Bovendien wil je ook graag mooie versieringen op jouw jurk zoals mooi kant of leuke glitters. Onthoud vooral dat dit jullie dag is en dat jij mag dragen waar jij zelf zin in hebt. Jij mag deze dag in het middelpunt van de belangstelling staan!