top of page

Golden Hour, het perfecte moment samen!

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2020

Voor de meesten is het concept ‘Golden Hour’ wel al bekend. Maar voor mij krijgt het een extra dimensie. Ik hou ongelofelijk veel van een perfecte zonsondergang. De ideale gelegenheid om het pasgetrouwd koppel even laten ontsnappen uit de drukte van het feest. Ik laat het koppel even genieten van elkaar én van het eerste moment dat ze eens onder hun twee zijn. Terwijl maak ik natuurlijk enkele sfeerfoto’s die het moment perfect in beeld zal brengen. De warme gloed die over hun straalt vind ik het perfecte voorbeeld van liefde, kleur en geluk.


Dit zijn enkele foto's van het huwelijk van Anke en Senne. Het was een dag waar elk koppel van kan dromen. Niet te warm, niet te koud en de perfecte zonsondergang. Ik had overdag al veel foto's gemaakt van hun tweetjes. Maar op het einde van de dag wou ik hun nog eens uitnodigen voor enkele foto's. Ze waren zelf heel erg blij dat ze eventjes konden ontsnappen aan de drukte. Ze moesten doen alsof ik er niet was. Ik ben er zeker van dat ze voor de volle 100% hebben genoten van hun quality time samen.


Het huwelijk van Bart en Lindsey was op dezelfde locatie. Zie onderstaande foto. Trouw je in het eventkasteel Kokima? Lucky bastards! Dan hebben jullie ook de kans om deze foto's vast te leggen door je fotograaf. Natuurlijk heb je op andere locaties ook heel erg mooie plaatsen waar je kan genieten van de zonsondergang.


Ga je dit of volgend jaar trouwen? Vergeet zeker het Golden Hour niet vast te leggen door je fotograaf. Of laat het je fotograaf op voorhand weten dat je dit wel graag zou hebben als de kans er is. Door de drukte van de receptie, het diner en de aankomst van de avondgasten kan het zeker voorvallen dat jullie dit vergeten. En dat zou natuurlijk zonde zijn!

Wil je graag dat ik als fotograaf je prachtige dag vereeuwig en het 'Golden Hour' zeker niet laat ontsnappen? Contacteer me dan snel via www.sophiebuntinxmedia.com/contact148 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page