top of page

On a travel adventure with my lovely friend Charlotte

‘Life is about the journey, not the destination’. Reizen gaat om het ‘waarom’: over de mensen die je ontmoet, de prachtige plaatsen die je ziet en de lessen die je onderweg leert. Dit zijn voor mij de onderdelen die een reis echt compleet maken. Hoe weet ik dit? Omdat dit mijn passie is sinds ik reizen heb ontdekt.


Mijn naam is Charlotte en zoals je al kan raden is reizen mijn grote passie. Toen ik 6 jaar geleden tijdens mijn studies heb gekozen om mijn stage in het buitenland te lopen, heb ik de reiskriebels te pakken gekregen. Ik verbleef 4 maanden in het zonnige Barcelona, en nadien besloot ik naar de andere kant van de wereld te verhuizen. Een jaar lang heb ik elke hoek Down Under in Australië verkend, en sinds 2 jaar woon ik in Ierland waar ik mijn droomjob uitvoer. Ik werk als Stewardess voor Aer Lingus, waarbij ik elke week meer van de Amerikaanse en Canadese cultuur leer kennen tijdens mijn werk trips.


Met deze blog wil ik jullie een deeltje van mijn wereld laten zien en jullie hopelijk inspireren en ideeën geven om zelf de wereld te gaan verkennen, te groeien en je dagen te vullen met oneindig veel avontuur.


Waar wacht je nog op? I’ll see you on the road.


XOXO Charlie


235 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Wow Charlotte, super! Ik kijk er alvast naar uit om je avonturen te volgen!!! Liefs vanessa

Like

Sophie Buntinx
Sophie Buntinx
Apr 03, 2020

Dankjewel liefste Charlotte dat je travel blogs zal schrijven voor deze website. Super enthousiast! Ik kijk echt uit naar al je avonturen!

Like
bottom of page