top of page

THANK YOU GIFTS - Bedankjes voor jullie bruiloft

Bijgewerkt op: 29 jul. 2020

Jullie gaan trouwen en jullie zijn bezig met het plannen van jullie bruiloft. Zo leuk om samen met je partner te bedenken hoe jullie grote dag eruit mag zien en wat jullie allemaal graag willen doen. Er zijn absoluut geen verplichtingen. Jullie bepalen volledig zelf jullie dag.


Het uitkiezen of bedenken van de bedankjes kan een leuk onderdeel zijn van het plannen van jullie bruiloft. Veel bruidsparen willen heel graag hun gasten bedanken met een leuk cadeautje. Dit cadeautje krijgen de gasten meestal op het einde van de avond mee naar huis.


Natuurlijk is het leuk als dit bedankje past bij jullie of bij het thema van jullie trouwfeest. Je kan het zo gek niet bedenken. Alles kan en alles mag! Het is een plus en het is zeker niet verplicht om dit te voorzien voor jullie gasten. Echter hoeft dit niet veel te kosten en is het sowieso leuk voor de gasten om een kleinte attentie mee te krijgen naar huis. Van dit cadeautje kunnen zij dan nadien nog nagenieten.


Ik zal jullie hieronder enkele voorbeeldjes tonen ter inspiratie.


BON APPETIT

Een eerste leuk idee als bedankje is een cadeautje waar je gasten echt nog plezier aan zullen hebben en effectief zullen gebruiken. Ze zullen het zelfs opeten en ervan genieten! Dit is superleuk als jullie een koppel zijn dat bekendstaat om hun liefde voor eten. Jullie gaan graag uiteten, jullie staan bekend om jullie kookkunsten, jullie houden van bakken of jullie organiseren leuke dinner parties.


Een potje met artisanale honing uit de buurt, verse kruiden meegebracht tijdens jullie vakantie uit Marokko of zelfgebakken home made koekjes, … Je kan het zo gek niet bedenken! Jullie gasten zullen niet kunnen wachten om te proeven van al dit lekkers!


Leuke quotes kunnen zijn: