top of page

LEARN

Een platform waar je op eigen tempo kan bijleren over de wereld van online marketing via freebies, e-books, coachings, workshops en opleidingen. Je kan bij ons terecht voor training in groep of voor 1 op 1 coaching, volledig op maat van het bedrijf. De eigenaar van SB Media, Sophie Buntinx, is ook docent bij SyntraPXL.

Afbeeldingen website (5).png

Workshops

Het is zeer belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de marketingwereld. Daarom bieden wij een reeks workshops aan om jouw kennis en vaardigheden bij te schaven! Leer de basics van Reels en TikToks of kom meer te weten over de geheimen die Instagram nog verschuilt. Met deze interactieve en praktijkgerichte lessen bereik je in no-time een hoger niveau!

nsplsh_7252576956517a4c6d376b~mv2_d_3565_5347_s_4_2.jpg

1 op 1 coaching

Wij helpen je met deze 1-op-1 coachings om jouw grond te vinden in het ondernemerschap. Of het nu gaat om het verbeteren van je social media-strategie, het optimaliseren van je website of het opzetten van een effectieve marketingcampagne, SB Media staat klaar om jou te helpen.

 

We stellen samen met jou een persoonlijk plan op dat past bij jouw doelen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen met jou je bedrijf naar een hoger niveau tillen! 

Afbeeldingen website (2).png

E-books

Een gids met allerlei tips & tricks om succesvol te zijn. Leer de juiste tools toe te passen! In deze snel evoluerende wereld van marketing is het belangrijk om constant bij te leren. Daarom bieden wij een gids aan om up-to-date te blijven met de nieuwste trends. In deze e-books staat alles wat je moet weten om succesvol te zijn! Download onze e-books en zet de eerste stappen naar een succesvolle onderneming! 

Afbeeldingen website (4).png

Website & Social media screening

Een goed presterende website is van groot belang om succes te behalen. Daarom bieden wij praktische adviezen voor een professionelere uitstraling voor je website om nog meer uit je business te halen! De screening biedt een grondige evaluatie van de belangrijkste aspecten van een website, waaronder gebruiksvriendelijkheid, uitstraling, SEO en meer.

Een sterke aanwezigheid op sociale media is van essentieel belang om jouw doelgroep te bereiken en betrokkenheid te stimuleren. Wij bieden deze service aan om meer bereik te behalen met geoptimaliseerde sociale media pagina's! We voeren een grondige screening uit waarbij we kijken naar de inhoud, het bereik, de betrokkenheid en meer. ​

Afbeeldingen website (9).png

Tools

Interessante inzichten en efficiënte tools om de top te bereiken! Deze trainingen zijn geschikt voor zowel starters als ervaren marketeers. Wil je graag leren hoe je jouw online aanwezigheid kunt vergroten, of wil je je vaardigheden en kennis verbeteren, dan zijn onze trainingen jouw redder in nood! 

Posts, stories, brochures en nog zoveel meer leer je met Canva. Conent inplannen op de juiste tijdstippen voor meer bereik voor zowel Facebook als Instagram, daar heb je Meta voor. Of je eigen professionele website of webshop starten met WIX!

Afbeeldingen website (6).png

Education

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

WIL JE GRAAG BIJLEREN
OVER ONLINE MARKETING?

 

SB Media Group - logo.png
bottom of page