top of page

Waarom een verlovingshoot? 5 goede redenen!

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

Waarom is het zo belangrijk om een verlovingshoot te doen? Er zijn 100 goede redenen maar ik geef jullie alvast de 5 beste argumenten om je verloofde of jezelf te overtuigen. Let's do this!


1. Perfecte manier om te oefenen voor de grote dag


Zijn jullie toch wat zenuwachtig voor de lens? Is jullie trouwdag de eerste keer dat jullie eens romantische foto's maken? Dan is de verlovingshoot een ultieme kans om al eens te oefenen. Ik stel jullie vragen waar jullie spontaan van in de lach zullen schieten. Natuurlijk wil ik deze momenten zeker vereeuwigen. De spontaniteit en vrolijkheid moet in overvloed zijn. Jullie zijn verloofd, al enkele jaren samen en jullie verdienen het om eens samen in de spotlight te staan. Op de dag zelf zullen jullie veel minder zenuwachtig zijn omdat ik jullie al enkele leuke poses heb geleerd. Romantische poses maar ook heel vrolijke spontane poses. Strike a pose!2. Leer je huwelijksfotograaf beter kennen


Tijdens een shoot is het heel erg leuk om elkaar wat beter te leren kennen. Ik zal op de belangrijkste dag van jullie leven naast jullie staan. Uiteraard is het dan aangenaam om elkaar al wat te leren kennen. Indien er totaal geen klik is, dan is het ook niet zo fijn en aangenaam op de dag zelf. Het gevoel met de fotograaf moet zo goed zijn zodat het lijkt alsof het iemand is die je al langer kent. Dat is ook mijn doel. Ik wil zo veel mogelijk over jullie te weten komen. Hoe jullie elkaar kennen, hoe dat hij het aanzoek heeft gedaan, hoe lang jullie elkaar kennen, het leukste wat jullie samen gedaan hebben, de mooiste reis die jullie gemaakt hebben, .. Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie verhaal! Hebben jullie kindjes? Deze zijn uiteraard ook welkom tijdens de shoot. Zo leer ik hun ook beter kennen en kunnen we een manier vinden hoe we ze het best kunnen laten poseren.