top of page

Waarom een verlovingshoot? 5 goede redenen!

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

Waarom is het zo belangrijk om een verlovingshoot te doen? Er zijn 100 goede redenen maar ik geef jullie alvast de 5 beste argumenten om je verloofde of jezelf te overtuigen. Let's do this!


1. Perfecte manier om te oefenen voor de grote dag


Zijn jullie toch wat zenuwachtig voor de lens? Is jullie trouwdag de eerste keer dat jullie eens romantische foto's maken? Dan is de verlovingshoot een ultieme kans om al eens te oefenen. Ik stel jullie vragen waar jullie spontaan van in de lach zullen schieten. Natuurlijk wil ik deze momenten zeker vereeuwigen. De spontaniteit en vrolijkheid moet in overvloed zijn. Jullie zijn verloofd, al enkele jaren samen en jullie verdienen het om eens samen in de spotlight te staan. Op de dag zelf zullen jullie veel minder zenuwachtig zijn omdat ik jullie al enkele leuke poses heb geleerd. Romantische poses maar ook heel vrolijke spontane poses. Strike a pose!2. Leer je huwelijksfotograaf beter kennen


Tijdens een shoot is het heel erg leuk om elkaar wat beter te leren kennen. Ik zal op de belangrijkste dag van jullie leven naast jullie staan. Uiteraard is het dan aangenaam om elkaar al wat te leren kennen. Indien er totaal geen klik is, dan is het ook niet zo fijn en aangenaam op de dag zelf. Het gevoel met de fotograaf moet zo goed zijn zodat het lijkt alsof het iemand is die je al langer kent. Dat is ook mijn doel. Ik wil zo veel mogelijk over jullie te weten komen. Hoe jullie elkaar kennen, hoe dat hij het aanzoek heeft gedaan, hoe lang jullie elkaar kennen, het leukste wat jullie samen gedaan hebben, de mooiste reis die jullie gemaakt hebben, .. Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie verhaal! Hebben jullie kindjes? Deze zijn uiteraard ook welkom tijdens de shoot. Zo leer ik hun ook beter kennen en kunnen we een manier vinden hoe we ze het best kunnen laten poseren.3. Een eeuwige herinnering


Uiteraard zijn de trouwfoto's nog belangrijker. Maar de verlovingsfoto's zijn de foto's die jullie puurheid en spontaniteit zullen uitstralen. Jullie staan centraal als koppel. Er is geen prachtige trouwjurk, er is geen formeel kostuum, er is geen bruidsboeket, .. Het draait allemaal om het moment zoals jullie in het echte leven zijn. De momenten dat jullie nog geen man en vrouw zijn. Dit mag ook vereeuwigd worden. Hier wil ik jullie graag mee helpen. Natuurlijk zijn huisdieren ook welkom op de foto. Soms is het niet mogelijk om uw hondje, konijn of kat mee te nemen op jullie trouwdag. Jammer genoeg! Daarom is deze shoot ook de perfecte gelegenheid om er ook foto's van te hebben samen.


4. De perfecte save-the-date, uitnodigingen of bedankjes. Of toch maar een slideshow?


Geef je verlovingsfoto's de plek die ze verdienen en laat je uitnodigingen, save-the-dates of bedankjes ontwerpen met jullie eigen foto. Dit maakt het extra persoonlijk. Het zorgt voor sfeer en de mensen hebben een recente foto van jullie om op hun prikbord of frigo te hangen. Zo kijken ze nog meer uit naar jullie mooie dag. Hebben jullie hulp nodig met het ontwerp? Ik kan jullie zeker en vast hiermee helpen. Indien gewenst dan kan ik ook jullie eigen logo ontwerpen. Als dat geen goed nieuws is? Natuurlijk doet een foto ook al heel veel. Het straalt liefde en vrolijkheid uit. De foto's afspelen via een slideshow tijdens jullie feest is ook altijd heel erg fijn voor de gasten.5. Jullie zijn gerustgesteld na het oefenen en na het ontvangen van de foto's


Er komt heel wat bij kijken als je een huwelijk moet organiseren. Ik ben geslaagd als Wedding Planner en ik weet maar al te goed dat er veel bij komt kijken. Na het oefenen van de poses en na het ontvangen van de foto's gaan jullie allebei een gerustgesteld gevoel hebben. Het poseren is goed gegaan en de foto's zijn helemaal in jullie stijl. Dat zal jullie een kalmer gevoel geven. Jullie kijken met een positief gevoel terug naar de verlovingshoot en kijken uit naar de shoot op jullie mooie dag.


Wil je graag een verlovingshoot inplannen? Zo kunnen jullie perfect kijken of mijn stijl en werkwijze als fotograaf bij jullie past. Bij elk pakket van huwelijksfotografie zit een verlovingshoot inbegrepen. Jullie krijgen de shoot volledig terugbetaald als jullie mij kiezen als huwelijksfotograaf.


Nog niet verloofd? Natuurlijk is een love shoot ook mogelijk. De prijs van een verlovingshoot of loveshoot is 180 euro. Hier krijgen jullie alle afgewerkte foto's digitaal. Maar ook enkele print-outs via de post opgestuurd.


Meer info? Contacteer me snel via www.sophiebuntinxmedia.com/contact


Liefs Sophie

478 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page